Leverings- & retourvoorwaarden

We gaan over op levering, zodra de bestelling is gedaan en het verschuldigd bedrag is overgemaakt. Mocht een product of producten op dat moment niet leverbaar zijn, dan krijgt u daar bericht over.

De verwachtte levertijd zal tevens ook gegeven worden als de levering klaar gemaakt wordt. Als het product beschikbaar is zal dit 2-3 werkdagen zijn.

 

Af en toe is het mogelijk om tijdens een evenement, beurs e.d. Uw bestelling af te halen, hierdoor vervalt de verzendkosten. Zodra het verschuldigd bedrag binnen is, zullen we de bestelling klaar zetten en kunt het tijdens het evenement bij ons ophalen. Heeft u op dat moment een toegangsbewijs nodig, dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor.

 

Retour aanvragen

Via het contactformulier of een mailtje naar retouren@gezelligespellen.nl kunt u eenvoudig een retour aanvragen. Via de mail komt het gelijk goed terecht. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opnemen voor verdere instructies met betrekking tot het afhandelen van uw retour.

 

Verkeerd of beschadigd geleverd product

Mocht er onverhoopt een beschadigd of een verkeerd product wat u niet besteld heeft geleverd zijn, stel ons hier aub zo snel mogelijk na levering van op de hoogte middels via retouren@gezelligespellen.nl. Wij zullen binnen 48 uur reageren met alle informatie om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

 

Afkoelingsperiode / Herroepingsrecht

Na ontvangst van uw bestelling heeft u standaard recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van reden de overeenkomst te ontbinden en deze te retourneren of te ruilen. Binnen die periode kunt u een product dus retour melden, waarbij de verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening komen. Indien u de gehele bestelling aan ons retour stuurt krijgt u naast het aankoopbedrag ook de eventuele verzendkosten voor de heenzending vergoed. Wij raden u aan om de retouraanvraag vooraf via retouren@gezelligespellen.nl aan te melden. Na melding heeft u vervolgens 14 dagen de tijd om het product retour te zenden.

Let op: Om te bepalen of u het product, wilt houden mag u het beoordelen/bekijken zoals in een fysieke winkel ook mogelijk is. Indien u het product beschadigd of onvolledig retour stuurt, zal het te vergoeden bedrag evenredig met de ontstane schade verrekend worden. U bent dus verantwoordelijk voor eventueel ontstane waardevermindering.

Indien u de overeenkomst ontbindt, wordt het bedrag waarop u recht heeft zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 7 werkdagen door De gezellige spellenwinkel teruggestort op het door u aangegeven rekeningnummer. Als u een product retourneert dient u een aankoopbewijs mee te zenden. Het product dient u voldoende gefrankeerd op te sturen naar:

De gezellige spellenwinkel
t.a.v. Retouren
Offenbachstraat 20
5102XE Dongen
Nederland


Belangrijk:

·      u dient het product indien redelijkerwijs mogelijk in de originele (zo onbeschadigd mogelijke) verpakking te retourneren

·      de verzendkosten (€ 6,95 PostNL pakkettarief binnen Nederland indien het niet door de brievenbus past) en het risico van de retourzending zijn voor uw rekening

·      zorg voor een gedegen omverpakking welke om de originele verpakking heen zit. Plak aub geen stickers of andere biljetten op de originele verpakking.

·      u dient een aankoopbewijs met de zending mee te sturen (zorg dat u zelf een kopie hebt)

 

Garantie regeling:

Wanneer u een product bij ons koopt heeft u te allen tijde, mits u het product op een normale manier gebruikt heeft, recht op een goed werkend product. Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen dan zullen wij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek onverkort tegenover u nakomen. U dient daarvoor in ieder geval twee maanden na ontdekking van het gebrek contact met ons op te nemen. Na uw mededeling onderzoeken wij of we het gebrek eenvoudig kunnen herstellen of dat we het product en/of de onderdelen kunnen vervangen. Mocht dit in zijn geheel, of op korte termijn, niet mogelijk zijn dan bieden wij u de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden. U krijgt dan (een gedeelte van) de aankoopprijs van ons terug. Bij gebruiksgoederen kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie indien het defect door het veelvoudig gebruik komt. Fabricage fouten vallen uiteraard wel onder garantie. Het aanmelden van een retour kan via ons contactformulier of via retouren@gezelligespellen.nl.


U dient zelf de kosten van de retourzending te betalen. Indien het product onder de wettelijke garantie valt zal De gezellige spellenwinkel deze verzendkosten (volgens PostNL tarief, max EUR 6,95) aan u vergoeden. Zorg aub voor een extra degelijke verpakking om de bestaande verpakking heen. Onvoldoende of ongefrankeerde pakketten worden door ons geaccepteerd, maar de kosten hiervoor worden aan u doorberekend. 


Belangrijk:

·      de verzendkosten zijn voor uw rekening. Indien het product onder de garantie valt zal De gezellige spellenwinkel deze verzendkosten (conform PostNL tarief, max EUR 6,95) aan u vergoeden

·      zorg voor een gedegen verpakking (schade door verzending is voor rekening van de verzender)

·      u dient een aankoopbewijs met de zending mee te sturen

·      gelieve bij de retourzending de retourbevestiging te voegen. Dit versneld het retourprocesUitgesloten van garantie zijn:

·      schade door ondeugdelijk gebruik

·vochtschade